HTML

Rosszvicc

muhaha. ez fáj.

Friss topikok

  • BlueBunny: "És ez rímel, és ami rímel, az jó! - mondaná Pumukli, muhaha." Asszem nem azt mondta, hanem hogy... (2008.06.12. 15:31) A téma mára: spermabálna

Linkblog

Archívum

Ásványvíz 18 000 Ft-ért

2008.02.14. 11:32 blekem

                       

    A japán milliomosok újsütetű frissítő itala az a Fillico Beverly Hills brand alatt futó forrásvíz, melynek Swarovski kristályokkal és aranyozott díszítéssel tarkított palackja 100 dollárba kerül. Minimum. Ugyanis az ínyencebbek egyéb exkluzív díszítést kérhetnek rá, ami jócskán megnövelheti a palack értékét, mint pl. az arany vagy ezüst koronát formázó kupakok. Egy egész uralkodói házaspárt hazavihetünk magunkkal ha épp ahhoz van kedvünk, és villogni akarunk a haverok előtt. Tuti siker. Meg persze csak ha a tokiói Ritz Carlton hotelben szállunk meg, mert éppen olyanunk van.

    És hogy mit tud a víz a kurvadrága csomagolásban? Semmit. A víz eredete a neve ellenére sem los angelesi, hanem egy Kobe nevű helyről származik Japánból. Állítólag ezzel akarják arra felhívni a figyelmet a készítők/forgalmazók, hogy a víz megfizethetetlen érték. Viszont akkor miért nem vesznek ötszáz karton japán margitszigetit, necsináljanak vele semmit, adják el palackját húszezerért, hirdetve a fenti jelmondatot, a bevételt meg fordítsák a megújuló energiaforrások fejlesztésére. Vatevör. És akkor talán lenne is értelme a dolognak.


        
                           
via deluxe.hu, luxist.com, vieluce.com

Szólj hozzá!

Címkék: luxus víz sznob

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr34338839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása