HTML

Rosszvicc

muhaha. ez fáj.

Friss topikok

  • BlueBunny: "És ez rímel, és ami rímel, az jó! - mondaná Pumukli, muhaha." Asszem nem azt mondta, hanem hogy... (2008.06.12. 15:31) A téma mára: spermabálna

Linkblog

Archívum

Na ez az ami nem vicc, hacsak a halál fekete humorát nem értékeljük annak

2008.02.14. 22:07 blekem

    Volt ez a nagykanizsai fickó aki nem elég, hogy áramütést szenvedett, de még szerencsétlen ráesett az esztergapadra is, aminek következtében az levágta a fejét. Ha ez egy több éve történt városi legenda lenne egy távoli országból, nyilvánvalóan jót nevetnénk, és az sem kizárt, hogy az HBO Született Lúzer c. sorozatának következő évadában is kapna egy epizódot. Sajnos azonban ez ma történt, Magyarországon, Nagykanizsán, így egy picit kínosabb a dolog. Nem tudom, hogy ilyenkor azt lehet-e mondani, hogy a halálnak volt humorérzéke, vagy inkább azt hogy nem? Mindenesetre biztosra ment, ez nem kétséges. Azonfelül, hogy minden részvétem a családtagoknak, ez az eset minden bizonnyal be fog kerülni minden idők legmorbidabb balesetei közé, és valaki úgyis lehoz majd egy toplistát valamelyik erre izgulós fórumon.

Szólj hozzá!

Címkék: halál morbid nagykanizsa született lúzer eszterga

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr94339731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása